Tamally Bellydance Group

Hösten 2011 knöt 10 magdanspassionerade tjejer samman sin längtan och begär att få dansa ihop igen efter en lång, omtumlad och slutligen avslutad resa från en tidigare orientalisk showgrupp. Vi fann äntligen tillbaka till varandra och vår EGNA fantastiska showgrupp fick äntligen sitt startskott, "Tamally BellydanceGroup". Tamally BellydanceGroup idé grundades av administratörerna: Emma, Efti, Katja och Lisa. Målet är att få nyttja vårt kreativa skapande i orientalisk dans och tänja våra egna gränser genom att bli en etablerad showgrupp inom orientalisk dans i Sverige. Gruppens medlemmar är alla ledare på olika plan för att kunna skapa den optimala effektiviteten i vår gruppdynamik. Vi tror på samarbete inom denna bransch och har lärt oss att den orientaliska dansen i Sverige är alldeles för minimal för att konkurrera ut varandra. Därför är vi öppna för alla typer av samarbetspartners som kan relatera till oss. Vi önskar kunna få ert stöd och hoppas ni kan följa med oss på vår resa genom hårt arbete och passion för den orientaliska dansen!!

Ny termin!

Publicerad 2014-01-16 18:04:22 i Allmänt

I söndags var det dags för första träningen den här terminen. Vi var bara fyra stycken som var friska nog för att kunna dansa, så vi passade på att repetera ett par danser vi gjorde förra terminen. Oj, så mycket man glömmer efter några veckors uppehåll! Vi var nog alla mer eller mindre förvirrade.


Kul var det i alla fall att få börja dansa igen! Dessutom har vi redan börjat planera vår show som vi ska ha i maj. Det ska bli jättespännande!




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela